تبلیغات
پرورش بلدرچین و کبک - گــــوشــــــت بلــــدرچیـــــن
پرورش بلدرچین و کبک
گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من
درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : سید محمد موسوی
نویسندگان


بلدرچین پرنده ای پرجنب و جوش و گوشت آن بسیار لذیذ میباشد ، از لحاظ علمی ماده ای به نام "گلیکوژن"در سلولهای ماهیچه این پرنده وجود دارد و هرچقدر ماهیچه در طول زندگی این پرنده فعال باشد گوشت آن لذیذتر است. به همین دلیل گوشت بلدرچین از گوشت مرغ و دیگر ماکیان برتری دارد.

از دیگر مزایای این پرنده این است که بعد از طبخ به دلیل وجود سلولهای پیچیده پیوندی در اثر پخته یا بریان شدن به هیچ وجه متلاشی نمیشود و پرنده ترکیب خود را کاملاً حفظ کرده و در پذیراییها ، زیبایی و آرامش فراوانی به سفره میدهد.

ارزش پروتئین موجود در گوشت این پرنده 913/24 درصد است و این در حالیست که انواع اسیدهای آمینه کمیاب که در سایر پروتئینها یافت نمیشود ، در گوشت این پرنده به وفور وجود داشته باشد. به همین دلیل در اغلب نقاط دنیا پزشکان برای افراد مسن و از کار افتاده که احتیاج مبرمی به ترمیم سلولهای از دست رفته بافتهای خود را برای حفظ و بازیابی سلامت و شادابی خود دارند، مصــــرف گوشت بلدچین را تجــــویــــز مینمایند.

از طرف دیگر وجود عناطر معدنی کمیاب و ویتامینهای عدیده در گوشت این پرنده آن را برای امراض صعب العلاج همچون « آسم ، تشنج ، فشار خون ، ضعف اعصاب و یا در مواردی ناراحتی های روانی و عقب افتادگیهای جسمی و روانی و همچنین بیخوابی همچون داروی معجزه آسا میباشد» .

خواص درمانی گوشت و تخم بلدرچین!


1- سرشار از امگا3
2- غنی از آهن / ویتامینهای آ ، ب ، ث / اسیدهای آمینه و میکرو المانها
3- توصیه شده برای دوران بارداری – سنین رشد
4- تنظیم سیکل خواب / افزایش مقاومت بدن
5- عاری از کلسترول مضر / مناسب برای شیر خواران
6- تنظیم سیستم عصبی ، قلبی و گوارشی
7- استحکام عضلات و استخوان ها
8- افزایش تمایلات جنسی
9- دفع مواد رادیو اکتیو و سرطان زا
10- در کشور ژاپن به عنوان بخشی از صبحانه کودکان نیز مورد استفاده قرار میگیرد.
11- بدلیل حجم کم تخم بلدرچین و میزان بالای پروتئین آن نسبت به تخم مرغ ، برای ورزشکاران بخصوص بدنسازان عزیز نیز توصیه میشود.


دستور طبخ بلدرچین
مواد لازم
بلدرچین 1200 گرم
آب لیمو ترش 5/2 فنجان
پیاز خام خلال شده 3عدد
زغفران مقداری
روغن زیتون نصف فنجان
کرفس خورد شده مقداری
فلفل نمک مقداری
 بلدرچین را بعد از تمیز کردن با 2 تا 3 لیوان آب ، یکی دو عدد پیاز
ç خرد کرده و یکی دو برگ ساق کرفس و چند ساق جعفری میگذاریم نیم پز شود و آب آن به خودش برود و سسی از روغن زیتون با کره آب کرده و آب لیمو نمک فلفل را آماده میکنیم و بلدرچین را در سس میخوابانیم و بعد مثل کباب جوجه به سیخ میکشیم و روی حرارت ملایم کباب میکنیم.
باید زمان طبخ آن از جوجه طولانی تر و حرارت ملایم تر باشد و مرتب به آن سس کره با آب لیمو بدهید تا کاملا کباب پخته و برشته شود.





نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
سید محمد موسوی
پنجشنبه 29 خرداد 1393
شنبه 1 مهر 1396 06:37 ب.ظ
I know this if off topic but I'm looking into starting my own blog and was wondering what all is needed to get set
up? I'm assuming having a blog like yours would cost a pretty penny?
I'm not very internet smart so I'm not 100% sure. Any tips or advice would be greatly appreciated.
Appreciate it
شنبه 18 شهریور 1396 03:01 ق.ظ
Hello everyone, it's my first pay a quick visit at this site, and paragraph is truly
fruitful in favor of me, keep up posting these types of articles
or reviews.
شنبه 18 شهریور 1396 02:41 ق.ظ
of course like your website but you have to check the spelling on several of your posts.

A number of them are rife with spelling problems and I find it very troublesome to tell
the reality on the other hand I will definitely come back again.
شنبه 14 مرداد 1396 09:39 ق.ظ
I got this web site from my buddy who informed me on the topic of this web page and at the moment this time I am browsing this web
page and reading very informative posts at this place.
پنجشنبه 22 تیر 1396 09:04 ق.ظ
Howdy I am so thrilled I found your blog, I really found you by error, while I
was browsing on Google for something else, Anyhow I am here now and would just like
to say thanks a lot for a marvelous post and a all round enjoyable blog (I also
love the theme/design), I don’t have time to read it all at the moment but I have saved it and
also included your RSS feeds, so when I have time I will be back to read a great
deal more, Please do keep up the awesome b.
سه شنبه 20 تیر 1396 03:11 ب.ظ
Loving the information on this internet site, you have done
outstanding job on the articles.
پنجشنبه 17 فروردین 1396 04:04 ب.ظ
Hi there would you mind sharing which blog platform you're working with?
I'm going to start my own blog in the near future but I'm having a difficult time selecting
between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal.
The reason I ask is because your layout seems different then most blogs and I'm
looking for something completely unique.
P.S Apologies for getting off-topic but I had to ask!
دوشنبه 2 شهریور 1394 11:17 ق.ظ
سلام دوست عزیز! خوبی؟!!

مطالب وبلاگت خیلی زیبا و مفیده!

ولی چرا ازش کسب درآمد نمیکنی؟؟!

کافیه توی ((سیستم کسب در آمد پی پاپ)) ثبت نام کنی.

بعد وبلاگت رو در قسمت سایت ها ثبت میکنی.

بعد کد رو در قالب وبلاگت قرار میدی.

بعد به ازای هر بازدیدکننده که در وبلاگت کلیک کنه 45 ریال به حسابت اضافه میشه.

تسویه حساب ها به طور منظم و روزانه انجام میشه.

کافیه که امتحان کنی!

مطمئنم خوشت میاد و راضی خواهی بود!

منتظرت هستم!
پنجشنبه 6 شهریور 1393 06:46 ق.ظ
سلام خسته نباشیدکی وکجاهمچی بلدرچینی به سیخ کشیدی نوش جان باآرزوی موفقیت وبهروزی
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر




آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی